Uforpligtende samtale

Book et møde med mig

Er du usikker på, hvordan du skal gribe dit marketing- og kommunikationsdesign an? Eller vil du bare gerne have en professionel second opinion? Så er du velkommen til at booke et møde med mig! Vi kan mødes over telefonen, på Teams eller over en kop kaffe, og det er helt uforpligtende.

Mit engagement

Som freelance marketing- og kommunikationsdesigner er jeg engageret i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, iværksættere og enkeltmandsvirksomheder.

Med mit fokus på effektive og økonomisk overkommelige løsninger, kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål, selv med et begrænset budget.

Book en tid i dag

Har du nogen spørgsmål, eller vil du gerne diskutere et projekt mere detaljeret, før du booker et møde? Du kan kontakte mig via e-mail eller Facebook Messenger, og jeg vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontakt mig

Kornagervej 87, 4640 Faxe

42 24 53 42

hello@benjamin-janssen.dk